Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Article

Any 1995

Imprimir    Recomanar article
'Divine Brown' arribant al palau de justícia de Hollywood el 18 de juliol per declarar sobre el seu 'afer' amb Hugh Grant

Articles dependents
Hugh Grant
Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Actors, actrius, directors (340)
Presons, detencions, condemnes, penes (580)
Prostitució, tràfic persones (28)
Personatges Personatges
Elizabeth Hurley (2)
Hugh Grant (4)
Jay Leno (1)
Stella Marie Thompson (3)
Entitats Entitats
Esquire (1)
Esteé Lauder (1)
National Broadcasting Company (6)
Indrets geogràfics Indrets geogràfics
Los Ángeles (Califòrnia, EUA) (64)
75 lectures d'aquest article
11 impressions d'aquest article
La divinitat tenia un preu
Hugh Grant
El 27 de juny de 1995 no va ser un bon dia per a l'actor britànic Hugh Grant. La policia de Los Angeles el va detenir en companyia d'una prostituta mentre practicaven sexe oral al BMW de lloguer que conduïa l'actor. La policia els va acusar de "conducta obscena a la via pública" i Grant, tot i que inicialment va intentar mantenir-se en l’anonimat i va dir que el seu nom era Lewis, no va tardar gaire a confessar la seva identitat. Hores després, el fet va ser donat a conèixer públicament i Grant va veure com queia per terra la seva reputació d'home elegant, tendre i assenyat.

La situació de Grant era certament complicada, ningú no entenia que necessités recórrer a una prostituta quan hi havia milions de dones de tot el món enamorades d'ell, però encara més difícil era el tràngol que havia de passar la seva nòvia, Elizabeth Hurley, de 29 anys. Ella va conèixer la notícia a través del seu agent i, posteriorment, el mateix Grant li va fer saber per telèfon "l'error" que havia comès. La posició de la nòvia era complicada, ja que l'escàndol no afavoria el seu contracte com a model exclusiva de la línia de cosmètica d'Estée Lauder. La relació entre tots dos va quedar seriosament tocada, i si bé ella de moment va declarar: "El perdono, però no ho oblido", uns dies després hi va afegir: "No hi ha hagut cap moment de la meva vida en què em sentís menys inclinada a casar-me que ara."

Sembla que l'únic consol que va obtenir Grant li va venir del seu pare, que va dir-li que, com que havia estat molts anys a l'exèrcit, entenia "aquestes coses". Per intentar refer la seva imatge pública, Hugh Grant va concedir un seguit d'entrevistes a la televisió americana.La primera va ser al programa de la NBC The tonight show with Jay Leno, on Grant va dir que no s'explicava gaire bé per què havia pagat 7.500 pessetes perquè la prostituta Stella Marie Thompson, Divine Brown, li fes una fel·lació. A la porta dels estudis el van rebre nombroses fans, i una d'elles duia una pancarta prou expressiva: "Jo hauria pagat per fer-t'ho."

L'única persona que va treure profit de l'incident va ser la prostituta Divine Brown, que va poder deixar els carrers de Los Angeles gràcies a nombrosos contractes. Va cobrar uns 150.000 dòlars per explicar a un diari sensacionalista britànic els detalls de la seva relació amb el famós actor britànic. Entre d'altres coses, Divine deia que els atributs de Hugh Grant només mereixien un aprovat justet. A més, Divine va cobrar també xifres milionàries per protagonitzar una pel·lícula pornogràfica que reproduïa l'incident i per anunciar roba interior d'una empresa brasilera. A finals d'any va ser retratada a la revista Esquire simulant un anunci de productes lactis amb l'eslògan "La llet és Divina".