Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Article

Any 1994

Imprimir    Recomanar article
Joan-Pau Alduy

Article de referència:
Mirant cap al sud
Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Catalunya Nord (122)
Polítics, càrrecs públics i institucionals, sindicalistes i activistes (1754)
Personatges Personatges
Dominique Daumas (2)
Jacqueline Triare (1)
Pau Alduy (pare) (7)
Entitats Entitats
Escola Nacional Superior de Belles Arts de París (1)
France 3 Sud (3)
Indrets geogràfics Indrets geogràfics
Perpinyà (França) (132)
11 lectures d'aquest article
2 impressions d'aquest article
Joan-Pau Alduy
L'alcalde de Perpinyà, Joan-Pau Alduy, va néixer el 7 de maig del 1942 a Lió, fill del senador Pau Alduy i de Jacqueline Triaire. Els seus primers estudis els va fer a Ceret i, després, a l'Institut Aragó. Va ser alumne de l'Escola Politècnica i es va diplomar a l'Escola Nacional Superior de Belles Arts de París (secció arquitectura).

Deprés de treballar com a tècnic d'urbanisme a les regions dels Alps Marítims i de París, així com a Costa d'Ivori, el 1980 va ser nomenat cap d'accions internacionals del ministeri d'Urbanisme francès. L'any següent va ser nomenat secretari permanent del pla Construction, i el 1985, director adjunt de la Construcció. Alduy va arribar a ser conseller tècnic al gabinet de Pierre Méhaignerie, ministre d'Equipament, de l'Habitatge i dels Transports Terrestres francès, el 1987.

Casat amb Dominique Daumas, directora general de France 3, va tenir tres fills. A més d'alcalde de Perpinyà, Alduy era també conseller general de la regió dels Pirineus Orientals pel cantó de Haut-Vermet.