Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Notícia

Any 2011

Imprimir    Recomanar article

Societat

3 de desembre del 2011
Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Compres i consum (90)
Infrastructures d`oci: parcs temàtics, atraccions (48)
Personatges Personatges
Joan Romero (17)
Indrets geogràfics Indrets geogràfics
Barcelona (3483)
12 lectures d'aquest article
Avui s’ha obert al públic la polèmica pista de gel de la plaça Catalunya de Barcelona. No hi ha faltat un grup d'“indignats” que recomanava a la gent que feia cua marxar d'una instal·lació que consideren que és un malbaratament de diners i un ús indegut de l'espai públic. El desplegament policial, però, ha impedit que els manifestants s'apropessin més del compte al recinte i que molestessin els patinadors que hi anaven entrant.
Al final de la jornada fonts de l'organització avaluaven en 1.100 les entrades venudes, tot i que l'expectació de la pista havia reunit 3.000 persones. El secretari general de la Fundació Barcelona Comerç, Joan Romero, ha indicat que preveuen arribar als 100.000 patinadors i que la intenció d’aquest espai no és altra que atraure visitants, i sobretot clients, per aquesta campanya de Nadal.