Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Notícia

Any 2011

Imprimir    Recomanar article

Societat

3 de desembre del 2011
Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Compres i consum (90)
Infrastructures d`oci: parcs temàtics, atraccions (48)
Personatges Personatges
Joan Romero (17)
Indrets geogràfics Indrets geogràfics
Barcelona (3483)
7 lectures d'aquest article
Avui s’ha obert al públic la polèmica pista de gel de la plaça Catalunya de Barcelona. No hi ha faltat un grup d'“indignats” que recomanava a la gent que feia cua marxar d'una instal·lació que consideren que és un malbaratament de diners i un ús indegut de l'espai públic. El desplegament policial, però, ha impedit que els manifestants s'apropessin més del compte al recinte i que molestessin els patinadors que hi anaven entrant.
Al final de la jornada fonts de l'organització avaluaven en 1.100 les entrades venudes, tot i que l'expectació de la pista havia reunit 3.000 persones. El secretari general de la Fundació Barcelona Comerç, Joan Romero, ha indicat que preveuen arribar als 100.000 patinadors i que la intenció d’aquest espai no és altra que atraure visitants, i sobretot clients, per aquesta campanya de Nadal.