Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Notícia

Any 2008

Imprimir    Recomanar article

Política

11 d'agost del 2008
Artur Mas demana al PSC que es plantegi votar en contra dels pressupostos de l’Estat espanyol si aquests no inclouen el finançament que marca l’Estatut

Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Finançament autonòmic (466)
Política catalana (2179)
Relacions Espanya-Catalunya (750)
Personatges Personatges
Anna Simó (32)
Antoni Castells (265)
Artur Mas (828)
Jaume Bosch (24)
José Montilla (837)
María Teresa Fernández de la Vega (108)
Entitats Entitats
Congrés dels Diputats (476)
Convergència i Unió (1824)
Esquerra Republicana de Catalunya (1509)
Iniciativa per Catalunya Verds (693)
Partit dels Socialistes de Catalunya (1256)
Partit Socialista Obrer Espanyol (1019)
CiU, ERC i ICV demanen al PSC que faci un pas definitiu i traslladi la unitat al Congrés. En aquest sentit, el president de CiU, Artur Mas, demana al PSC que es plantegi votar en contra dels pressupostos de l’Estat espanyol si aquests no inclouen el finançament que marca l’Estatut català. Des d’Esquerra, Anna Simó, defensa que la unitat que s’ha aconseguit a Catalunya “s’ha de mantenir en els pressupostos de 2009” i des de l’altre soci de Govern, Jaume Bosch, vicepresident d’ICV, emplaça els socialistes catalans a actuar de manera que el PSOE entengui que “no hi ha pressupostos si no hi ha un bon finançament”. Per la seva part, el PSC, en boca del conseller d’Economia, Antoni Castells, assegura que l’advertiment llançat per De la Vega, on assenyalava que el president Montilla va incórrer en un “excés verbal”, té l’objectiu “d’acoquinar” el Govern i manifesta que les pressions al PSC són “l’especialitat de la casa”.