Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Notícia

Any 2011

Imprimir    Recomanar article

Política

23 de maig del 2011
Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Partits polítics i entitats (1853)
Política catalana (2179)
Personatges Personatges
Joan Puigcercós (245)
Entitats Entitats
Candidatures d'unitat Popular (28)
Esquerra Republicana de Catalunya (1509)
Reagrupament.cat (42)
Solidaritat Catalana per la Independència (12)
Indrets geogràfics Indrets geogràfics
Barcelona (3483)
1 lectura d'aquest article
Com a conseqüència de la davallada electoral d'Esquerra Republicana, l'executiva ha dimitit en bloc i romandrà amb caràcter interí fins al 17 de setembre vinent, quan s'elegirà la nova direcció, inclosos el president i el secretari general. L'1 d'octubre es celebrarà el pròxim congrés, en què es votarà la nova estratègia de la formació. “Cal un replantejament a fons de la manera de funcionar, de les persones i els equips de persones”, ha declarat Puigcercós, que ha admès que hi ha hagut “un vot de càstig a la gent més instal·lada a les institucions”.
El descens d'Esquerra és paral·lel a la consolidació de l'alternativa presentada per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), que suma 101 regidors (fins ara en tenia 20). També cal considerar els 47 regidors aconseguits per Solidaritat per la Independència (SI), i els 41 que ha obtingut Reagrupament.