Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Notícia

Any 2011

Imprimir    Recomanar article

Política

12 de juliol del 2011
Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Corrupció, frau i suborn (505)
Escàndols polítics (441)
Polítics, càrrecs públics i institucionals, sindicalistes i activistes (1754)
Personatges Personatges
Álvaro Pérez (6)
Francisco Camps (177)
José Tomás (5)
Entitats Entitats
Forever Young (3)
Orange Market (4)
Partit Popular de la Comunitat Valenciana (53)
Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (37)
Indrets geogràfics Indrets geogràfics
València (Comunitat Valenciana) (280)
El jutge instructor del “cas dels vestits”, José Flors, ha celebrat avui al Tribunal Superior de Justícia del País Valencià l'audiència preliminar per escoltar les parts i decidir si és procedent l'obertura de judici oral al president de la Generalitat, Francisco Camps, i a alguns càrrecs més del Partit Popular valencià, acusats d'un delicte de suborn per haver rebut suposadament vestits com a regal de l'empresa Orange Market.
El testimoni de l'informàtic de la botiga Forever Young, Francisco Ferre, podria ser la clau de la instrucció, ja que ha confirmat que els comptes havien estat manipulats amb la intenció d'encobrir els encàrrecs fets per Camps. Així, les comandes que figuraven amb el nom del president es van atribuir a Álvaro Pérez, El Bigotes, responsable de la trama, per ordre dels seus superiors. Aquesta versió és la que també manté el sastre i extreballador de la botiga madrilenya, José Tomás, que ha insistit que Camps “no ha pagat ni una pesseta” de les peces de vestir.