Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Notícia

Any 2011

Imprimir    Recomanar article

Societat

14 d'agost del 2011
Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Delinqüents, narcotraficants, detinguts, processats (99)
Justícia, judicis i sentències (1209)
Indrets geogràfics Indrets geogràfics
Blanes (13)
2 lectures d'aquest article
El jutjat de Blanes ha decretat presó provisional eludible amb el pagament d'una fiança per a cinc dels vint detinguts arran de la batalla campal de la matinada de dijous. El fiscal havia demanat presó sense fiança, però finalment el jutge ha optat per posar-los-en una que oscil·la entre els 1.500 i els 3.000 euros. Pel que fa a la resta d'implicats, quatre han estat posats en llibertat sense imposar-los mesures cautelars, mentre que a vuit se'ls ha dictat llibertat provisional amb l'obligació de presentar-se els dies 1 i 15 de cada mes al consolat espanyol més pròxim a la seva ciutat de residència.
A tots els implicats, tant els que tenen ordre de presó com els que no, el jutjat els ha imposat el pagament de 3.000 euros per afrontar les possibles responsabilitats civils que es derivin de la seva acció i pagar els desperfectes causats.