Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Notícia

Any 2006

Imprimir    Recomanar article

Política

13 de juny del 2006
Pasqual Maragall i el conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, es reuneixen amb destacats membres del món econòmic català.

Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Actes socials, celebracions, homenatges, cimeres (2032)
Economistes, empresaris, emprenedors (301)
Estatut d`Autonomia de Catalunya (EAC) (630)
Personatges Personatges
Antoni Castells (265)
Pasqual Maragall (676)
Indrets geogràfics Indrets geogràfics
Barcelona (3483)
3 lectures d'aquest article
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, i el conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, es reuneixen al Palau de Pedralbes amb una cinquantena de destacats membres del món econòmic català. En la trobada, Maragall demana als empresaris que siguin "militants actius" en defensa de l’Estatut i que es "mullin" per la participació en el referèndum del dia 18, perquè "el país ho necessita". Al seu torn, els participants a l’acte –els presidents de les principals caixes, representants de les patronals i de les principals empreses catalanes– demanen, sense èxit, que es quantifiqui la millora del finançament. Els empresaris també s’interessen per la fiscalitat i la qualitat dels serveis públics, així com el compromís del govern central d’augmentar la inversió de l’Estat a Catalunya.