Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Notícia

Any 2008

Imprimir    Recomanar article

Política

12 de juliol del 2008
El PSC celebra el 30è aniversari de la seva formació amb un acte on s’aprofita per homenatjar l’expresident del partit i de la Generalitat, Pasqual Maragall

Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Actes socials, celebracions, homenatges, cimeres (2032)
Partits polítics i entitats (1853)
Personatges Personatges
José Montilla (837)
Pasqual Maragall (676)
Entitats Entitats
Congrés dels Diputats (476)
Generalitat de Catalunya (1919)
Parlament de Catalunya (723)
Partit dels Socialistes de Catalunya (1256)
Indrets geogràfics Indrets geogràfics
Barcelona (3483)
3 lectures d'aquest article
El PSC celebra, a la sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona, el 30è aniversari de la seva formació amb un acte intimista on participen 700 persones. L’acte, que s’aprofita per homenatjar l’expresident del partit i de la Generalitat de Catalunya Pasqual Maragall, i arreglar així el distanciament i les tensions que hi havia entre l’exmandatari i el partit, recorda episodis de la història del PSC a través de diversos vídeos i el testimoni d’una vintena d’oradors. En el seu discurs Pasqual Maragall fa un breu recorregut pels seus orígens polítics i apunta que una de les assignatures pendents dels socialistes catalans és la recuperació del grup propi al Congrés, que van perdre el 1981; així com ser els primers a fer eleccions primàries per elegir el seu candidat a president del govern espanyol. Al seu torn, el president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, té unes paraules d’agraïment a tots els anteriors caps de llista del Parlament i elogia la labor del seu antecessor pel que fa referència a l’Estatut, del qual diu que la seva tasca és seguir-lo promovent.