Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Notícia

Any 2008

Imprimir    Recomanar article

Política

9 de novembre del 2008
El secretari general d’ICV, Jordi Guillot, planteja “adequar” el pacte d’Entesa a l’actual crisi econòmica i reclama “fermesa”

Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Actes socials, celebracions, homenatges, cimeres (2032)
Partits polítics i entitats (1853)
Política catalana (2179)
Personatges Personatges
Jordi Guillot (24)
Jordi Miralles (10)
José Montilla (837)
Mar Serna (36)
Miquel Iceta (86)
Entitats Entitats
Esquerra Unida i Alternativa (38)
Iniciativa per Catalunya Verds (693)
Partit dels Socialistes de Catalunya (1256)
4 lectures d'aquest article
Iniciatiava per Catalunya Verds i EUiA aprofiten l’assemblea de la formació roig-i-verda per carregar contra la crida a la flexibilitat laboral que va fer el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, divendres, tot i que sense citar-lo. Durant les intervencions de les delegacions convidades, el secretari general d’ICV, Jordi Guillot, planteja “adequar” el pacte d’Entesa a l’actual crisi econòmica i reclama “fermesa”. De manera semblant s’expressa el coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, reelegit amb un 90% dels vots, que insisteix en la necessitat de convocar una reunió dels socis del Govern per posar al dia el pacte. D’altra banda, el portaveu del PSC, Miquel Iceta, és xiulat i acusat de mentider per una part dels delegats quan replica que “Montilla i la consellera Mar Serna estan amb els treballadors” durant la seva intervenció com a convidat al congrés.