Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Notícia

Any 2010

Imprimir    Recomanar article

Cultura i espectacles

11 de setembre del 2010
Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Fires, festes i festivitats (205)
Literatura i llibres (278)
Llengua catalana (1362)
Personatges Personatges
Albert Pèlach (3)
Antoni Comas (7)
Ernest Folch (5)
Fèlix Riera (3)
Jordi Martí (12)
José Montilla (837)
Entitats Entitats
Gremi d´Editors de Catalunya (18)
Setmana del Llibre en Català (9)
Indrets geogràfics Indrets geogràfics
Barcelona (3483)
4 lectures d'aquest article
La 28a edició de la Setmana del Llibre en Català ha obert les seves portes per primer cop al Parc de la Ciutadella, una edició que coincideix també per primer cop amb la celebració de la Diada.
A la festa inaugural no hi van faltar els editors, com ara Fèlix Riera, de Grup 62 o Ernest Folch, d'Ara, així com el president del Gremi d'Editors de Catalunya, Antoni Comas. “La cultura catalana està més viva que mai; no està ni trista ni deprimida, en tot cas ho estan els mercats”, va dir Albert Pèlach, president de la Setmana. Jordi Martí, delegat de Cultura de l'Ajuntament, va donar la benvinguda a la Setmana, que torna a la ciutat després de celebrar-se l'any passat a Sant Cugat: “La Ciutadella és un espai magnífic perquè creixi amb tanta ambició com vulgui.” Per acabar, José Montilla, president de la Generalitat, va lloar l'esdeveniment: “La Setmana és un aparador excel·lent per contaminar el virus de la lectura a futurs lectors”.
La Setmana proposa fins al 19 de setembre més de 200 activitats relacionades amb la lectura, a banda d'un fons de 30.000 títols. Ahir també va engegar la Setmana a Lleida, i els propers dies s'hi sumaran Sant Cugat del Vallès i Girona.