Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Notícia

Any 2010

Imprimir    Recomanar article

Societat

14 de setembre del 2010
Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Conflicte laboral, vaga (241)
Infraestructures ferroviàries: trens, estacions (300)
Personatges Personatges
Joaquim Nadal (189)
Entitats Entitats
Comissions Obreres (287)
Confederació General del Treball Espanyola (25)
Unión General de Trabajadores (292)
Indrets geogràfics Indrets geogràfics
Àrea Metropolitana de Barcelona (21)
3 lectures d'aquest article
La circulació de trens de les línies del Vallès i Llobregat-Anoia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya s’ha suspès durant dues hores, de set a nou del matí, a causa de les aturades parcials dels treballadors, que han incomplert els serveis mínims de la vaga. L’empresa ha parlat d’accions vandàliques dels piquets i ha anunciat que prendrà accions legals i disciplinàries internes “per sancionar aquests actes”. Per la seva banda, el conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, també ha lamentat l'incompliment dels serveis mínims i ha dit que la Generalitat ha demanat a l'empresa que sancioni els treballadors que no han respectat aquests serveis mínims.
En canvi, la segona aturada prevista per avui, de sis a vuit del vespre, ha acabat sense incidents i amb el compliment dels serveis mínims del 50%.
La vaga, convocada pels sindicats CCOO, UGT i CGT era per protestar contra la retallada salarial del 5%.