Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Notícia

Any 2008

Imprimir    Recomanar article

Política

14 de gener del 2008
Jordi Solé Tura rep un homenatge del seu fill, Albert Solé, en forma de documental. A l'acte, que va tenir lloc al CCCB, van assistir Pasqual Maragall, José Montilla i Jordi Hereu, entre d'altres

Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Actes socials, celebracions, homenatges, cimeres (2032)
Polítics, càrrecs públics i institucionals, sindicalistes i activistes (1754)
Personatges Personatges
Albert Solé (4)
José Montilla (837)
Júlia Otero (4)
Pasqual Maragall (676)
Entitats Entitats
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (30)
Generalitat de Catalunya (1919)
Iniciativa per Catalunya Verds (693)
Partit dels Socialistes de Catalunya (1256)
Partit Socialista Unificat de Catalunya (46)
Indrets geogràfics Indrets geogràfics
Barcelona (3483)
2 lectures d'aquest article
Més de 800 persones omplen el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) en la presentació del documental Bucarest:la memòria perduda d’Albert Solé, un acte que serveix d’homenatge al seu pare, Jordi Solé i Tura, unes setmanes després que es conegués que pateix Alzheimer des de fa set anys. El documental descriu el doble exili que ha viscut l’històric dirigent del PSUC i un dels pares de la Constitució al llarg de la seva vida, el polític per la seva militància antifranquista i l’interior d’ara com a conseqüència de la malaltia que pateix. En l’acte, presentat per la periodista Julia Otero, hi són presents la plana major del PSC i d’ICV, així com l’expresident de la Generalitat de Catalunya Pasqual Maragall, que també pateix aquesta malaltia i l’actual president, José Montilla. En la seva intervenció, Montilla assegura que gràcies “a persones com ell o Maragall” fa quatre anys que “les esquerres governen Catalunya”.