Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Notícia

Any 2007

Imprimir    Recomanar article

Cultura i espectacles

12 de juliol del 2007
L'Adec denuncia “la inactivitat de l’Administració” en l’equiparació del català i el castellà en l’etiquetatge dels productes que es distribueixen a Catalunya

Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Compres i consum (90)
Llengua catalana (1362)
Personatges Personatges
Bernat Gasull (4)
Entitats Entitats
Associació de Defensa de l`Etiquetatge en Català (6)
Consum Català (2)
Generalitat de Catalunya (1919)
Òmnium Cultural (140)
Plataforma per la Llengua (60)
Quatre entitats que treballen en defensa de la llengua i la cultura catalanes presenten un escrit al registre del departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya per denunciar “la inactivitat de l’Administració” en l’equiparació del català i el castellà en l’etiquetatge i les instruccions d’ús dels productes que es distribueixen a Catalunya. L’Associació de Defensa de l’Etiquetatge en Català (ADEC), Consum Català, Òmnium Cultural i la Plataforma per la Llengua consideren que fa temps que “l’Administració no tutela els drets lingüístics dels consumidors i usuaris”. Bernat Gasull, portaveu de la Plataforma per la Llengua, recorda que l’Estatut del Consumidor, de 1993, diu que els ciutadans tenen dret a rebre la informació en català i que el Govern tenia un any per desenvolupar un dret que encara ara, catorze anys després, no es garanteix.