Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Notícia

Any 2011

Imprimir    Recomanar article

Societat

13 de juny del 2011
Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Manifestacions, concentracions, moviments socials/cívics (442)
Indrets geogràfics Indrets geogràfics
Barcelona (3483)
Tres dies després que l'assemblea acordés desmuntar el campament a la plaça de Catalunya —decisió ratificada fins a tres vegades—, prop d'un centenar de persones hi continuen instal·lades. Tot i que un bon nombre de tendes han estat recollides, la “infraestructura” de les diverses comissions segueix sent visible, tot i que amb una activitat aparentment més minsa que dies enrere. Des de l'assemblea es desprèn la idea que la gent que segueix a la plaça de Catalunya “no representa el moviment” com a tal i que són persones que a títol individual han decidit seguir amb la protesta des de la plaça.
Des de la plaça s'informa que a partir de dimarts es reduirà a la mínima expressió la infraestructura i que es desplaçaran fins al Parlament de Catalunya per secundar la protesta que tindrà lloc el dia 15 al matí.