Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Notícia

Any 2009

Imprimir    Recomanar article

Política

12 de juliol del 2009
Una declaració institucional del president de la Generalitat, José Montilla, tanca el llarg procés de negociació del nou model de finançament

Fes-ho còrrer Fes-ho còrrer
  • twitter
  • facebook
Paraules clau Paraules clau
Finançament autonòmic (466)
Poder executiu i governs (1139)
Personatges Personatges
Elena Salgado (85)
José Montilla (837)
Entitats Entitats
Consell de Política Fiscal i Financera (25)
Esquerra Republicana de Catalunya (1509)
Generalitat de Catalunya (1919)
Palau de la Generalitat (55)
Indrets geogràfics Indrets geogràfics
Catalunya (2926)
1 lectura d'aquest article
Una declaració institucional del president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, al Palau de la Generalitat oficialitza el sí del Govern a l’última proposta presentada per la ministra d’Economia, Elena Salgado, tancant així el llarg procés de negociació del nou model de finançament. Finalment, l’executiva d’ERC avala l’acord amb l’argument que ha arrencat per al 2012, un any més tard del que preveu l’Estatut de Catalunya, 3.855 milions d’euros més, i el país quedarà 5,6 punts per sobre de la mitjana. El departament d’Economia, però, no pensa explicitar els seus càlculs fins que passi el Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) de dimecres vinent, perquè vol que es refredi el ball de números que seguirà avui amb dades d’altres comunitats i càlculs de les executives de partits.