Projecte tancat a partir de 2014. Tanmateix tots els continguts dels de 1994 fins a 2013 inclòs continuen consultables. Les eines (cercador, comptador de notícies,...) continuen en funcionament.

Què és Anuaris.CAT

Anuaris.CAT és un espai de consulta documental avançat que recull l’actualitat dels Països Catalans des de 1994 fins l’actualitat. Aquest portal ha estat concebut com a un entorn de recerca i documentació construït a partir dels Anuaris que la Fundació Catalunya ha publicat des de 1994, en col·laboració amb diversos mitjans de comunicació catalans, principalment els diaris Avui i El Periódico de Catalunya i Televisió de Catalunya.

Anuaris.CAT presenta els continguts propis dels Anuaris d’una manera integrada, buscant el valor afegit de les tecnologies de la informació i la comunicació per dotar-los d’interactivitat i continuïtat.

Mitjançant la concepció avançada i ambiciosa d’un portal complex, la Fundació Catalunya posa a disposició de la ciutadania dels Països Catalans una valuosa eina documental, d’història viva i d’actualitat continua, d'especial utilitat per a periodistes i professionals de la comunicació, així com per a tot el gruix de la població.

La realització del portal Anuaris.CAT, així com la digitalització completa del fons documental original dels Anuaris de la Fundació Catalunya, s’ha dut a terme gràcies al suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de Generalitat de Catalunya i del Citilab de Cornellà.

Tots els continguts que aquí es presenten es publiquen sota la següent llicència de Creative Commons


Creative Commons